Hill HA90AM & Hi-Lo - Modified Top Voor gebruik met ACTIVATOR® Methods

Voor gebruik met ACTIVATOR®-instrumenten of toepassing van de "ACTIVATOR METHODS®" -techniek *. Patiëntgrootte en comfort worden in aanmerking genomen bij een wigvormig voetsectie dat voldoet aan de hoek van het been (ook verkrijgbaar met platte kussens).

De HA90AM is een lifttafel die in hoogte van 56 tot 89 cm past. Kenmerken 91cm gezichtsuitknippert open tot einde tafel, 6,5cm zacht schuimblad, 69cm breedte, optionele 76cm breedte, 190cm lengte.

De Hill Hi-Lo Met een elektrische voetpedaal gestuurde beweging en een soepele overgang tussen zachte opstart en landing, zal de Hill Hi-Lo de patiënt niet met plotselinge stoppen of bumping verstoren. De staande voetplaat vouwt automatisch naar beneden als de tafelblad lager is.

*ACTIVATOR & ACTIVATOR METHODS zijn handelsmerken van Activator Methods, Inc. en worden alleen gebruikt ter identificatie. Apparatuur die is gemaakt of verdeeld door Hill Laboratories is niet gemaakt of goedgekeurd door Activator Methods, Inc

HA90AM Activator Method

 • Beginnend bij 3770.00 €

Kleur van de tafelvoet en coating nog te bepalen

 • Elektronische hoogteverstelling van 56 tot 89 cm
 • Automatisch aanraakpedaal (verhoogt de tafel tot de maximale hoogte en verlaagt deze tot de minimale hoogte wanneer eenmaal ingedrukt)
 • Breedte 69 cm / lengte 190 cm
 • Gezichtscup van 91 cm
 • Wigvormig voetgedeelte
 • 6,5 cm zacht schuim (medium of stevig op aanvraag)
 • Keuze uit 20 vinylkleuren voor de top
 • Beige, grijze of zwarte basis met thermoplastische acrylcoating en met Microban® antimicrobiële bescherming
 • Een jaar garantie op onderdelen en arbeid bij teruggave van de werkplaats

certifications

Configurator voor uw tafelRecommended Options

Klik en open de volgende secties om de gewenste opties te selecteren.

kies uw opties

Sectie BOVENKANT

 • 98B 30 inches width (76 cm)*

  170.00 +

  Kussens 76 cm breed (standaard is 61 cm),(niet aanbevolen voor artsen onder de 183 cm of beperkt bereik) * Transportkosten importeren naast 350 € zonder btw

 • 92D Toggle Height Switch

  100.00 +

  De toggle height-schakelaar wordt meestal toegevoegd naast het hoogte-voetpedaal om de hoogte met de hand te regelen (hoewel deze kan worden toegevoegd om andere functies te besturen). Hij wordt onder elk kussen gemonteerd. Net als een voetpedaal, wordt het geactiveerd als het wordt ingedrukt, is het "aan de ene kant", "aan de andere" en neutraal in het midden.

 • 92DS Substitute Toggle Height Switch for Foot Pedal

  0.00 +

  Deze schakelaar voor de schakelaar is in plaats van uw voetpedaal vervangen. Het zit onder een kussen. Als een voetpedaal activeert het wanneer het gedrukt is, 'aan' aan de ene kant is, 'naar beneden' aan de andere kant en neutraal in het midden.

Sectie Baseren

 • 92B Auto-Touch Foot Pedal

  206.00 +

  Deze functie verandert in plaats daarvan de standaard "ingedrukt houden"-functie van uw HEIGHT-voetpedaal in een "tikken-en-loslaten"-functie. Bijvoorbeeld: met de tafel op de laagste hoogte, tikt u op de "UP"-pijl en laat u deze los om de opwaartse beweging te starten. De tafel zal blijven stijgen totdat het pedaal een tweede keer wordt getikt. Kan worden toegepast op een snoer OF een tuimelvoetpedaal.

 • 93 Caster System for mobility Recommended

  340.00 +

  Maakt de tafel makkelijk te verplaatsen. Betrokken met een voethendel aan beide uiteinden van de tafel. Niet een optie met verstelbare voeten.

 • 140 Finesse Tricot Material Recommended

  305.00 +

  Foam-backed, punctuurbestendig met de look en feel van fijn leer.
  (Bekijk een korte video) (Zie de kleurenkaart voor meer details)

 • HA90AM-HL 220 Volt CE

  80.00 +

  Dit voegt een 220 volt voeding aan het elektrische systeem toe voor internationaal gebruik buiten de Verenigde Staten.

Sectie HA90AM onderhoud en accessoires

 • 48 Single Seat Belt

  75.00 +

  Voegt een sterke veiligheidsgordel toe die met een kliksluiting kan worden vastgezet, zodat de patiënt tijdens de behandeling rond zijn middel kan worden vastgezet.

 • 150 Gas-powered Stool

  195.00 +

  Exam Stool Hill Exam Stools kunnen in diverse kleuren bekleed worden om uw Hill Treatment tafel en kantoor decor in overeenstemming te brengen. Onze ontlasting beschikt over een professioneel standaard ontwerp en pneumatische (gas aangedreven) instelbare hoogte die wordt geregeld door een hendel.
  Klik hier om details te bekijken

 • 151 Gas-powered Stool with back

  265.00 +

  Exam Stool Hill Exam Stools kunnen in diverse kleuren bekleed worden om uw Hill Treatment tafel en kantoor decor in overeenstemming te brengen. Onze ontlasting beschikt over een professioneel standaard ontwerp en pneumatische (gas aangedreven) instelbare hoogte die wordt geregeld door een hendel.
  Klik hier om details te bekijken

 • 85TB 16x20 (51x41 cm) Thoracic Board

  118.00 +

  De thoracale plaat wordt gebruikt om over het thoracale gedeelte te leggen en een stevig oppervlak te creëren voor manipulatie. De afmetingen van het bord zijn 20 "x16" (51x41 cm) en gestoffeerd om bij uw tafel te passen.
  Thoracic board

 • 136 Hill Upholstery Cleaner

  57.00 +


  Hill Laboratories Leather & Vinyl Cleaner condities en reinigt, waardoor uw tafel er zo uit ziet als nieuw. 4 - 22oz
  (Klik om online te kopen)

 • H7144 Disinfectant Spray

  62.00 +


  Protex® is een eenstaps reiniger / desinfectiemiddel, effectief tegen een breed spectrum aan ziekteverwekkers, waaronder MRSA, HIV, Staph en COVID-19.
  (Klik om online te kopen)

De gekozen opties worden toegevoegd aan uw offerte. U kunt uw offerte afdrukken of per e-mail naar ons verzenden om uw aanvraag sneller af te handelen.

Hill HA90AM HiLo Activator Table
Simuleer uw offerte

HA90AM Activator Method 3770.00 € zonder btw.

Opties (voeg items aan de linkerkant toe)

*Getoonde prijzen zijn inclusief verzendkosten, douanerechten en belastingen
*Prijzen zijn exclusief btw 20% effectief bovendien.
*De opgegeven prijs omvat geen levering aan de kliniek.
*De prijzen zijn onderhevig aan fluctuaties in de dollar en de Euro,
u moet een offerte aanvragen en de bevestiging moet aan u worden toegezonden.
*Bestelling is onderworpen aan de algemene voorwaarden
*De bijkomende kosten verbonden aan importkosten en / of bijkomende kosten verbonden aan luchtvervoer zijn direct toerekenbaar aan de prijs van de goederen.